Hälsobutik

Köp Hälsokost på Nätet

Träning Kosttillskott

 

Har börjat titta igenom N.nu eftersom det är vi härifrån vi utgår med vår lilla sida. Visst finns det många intressanta sidor här och lite tid att se igenom alla på djupet.

Fastnade i dag för en artikel från Styrketräning som skrev om Videos för styrketräning med normala människor för normala människor, dvs inte elit videos med elit-tränade personligheter som elit tränar, vilket i praktiken innebär instruktionsvideos om styrketräning för den stora massa vilken har mest att vinna på styrketräning nämligen de som inte har styrketränat. Lika simpelt som självklart enkelt såväl som lovvärt.

De har idag via sin youtube kanal länkat till en rad videos som kan ha sina kvaliteter, men vad kan egentligen vara bättre när det gäller styrketräning för nybörjare än nybörjare som styrketränar?

-Kanske en bra och erfaren styrketränande atlet som fortfarande förstår nybörjaren och inser den stora potentialen som alla nybörjare har när det gäller att ta nytta av styrketräningens effekter och därmed talar ett praktiskt språk tillvänjt nybörjarne när det gäller styrketräning.

Proteinpulver

 

Vad kan man säga annat än

-Så enkelt, så bra & så

självklart!

 

 

 

 

28 Jan 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)