Hälsobutik

Köp Hälsokost på Nätet

Hälsokost och Hälsosamma Kosttillskott

 

Nu sprids den snabbt som attan

Kosttillskottett som är tänkt att bli ersättaren till Craze, Kosttillskottet med Meth amfeaminliknande ämnen i sig.

Matt Cahill På Driven Sports  vet hur man gör reklam, så mycket vet vi.

Men han har inte varit berömd för att säga vad som finns i produkterna som krängs utan tvärtom suttit i fängelse för att ha sålt bantningsmedel i förpackningar som inte alls talade om vad som fanns inuti som verksamma ingredienser. DNP eller DiNitroPhenole är ett härligt litet insektsgift och det är nog bra att den som äter det vet vad den äter. Säkert och bra kosttillskott, möjligen men antagligen inte hälsokost, eller något som passar i en hälsokostbutik som är rädda om sitt rykte och kundernas hälsa.

Mycket Craze har det blivit om allt syntetiskt knark i påstått originering utifrån blommornas rike, vilken Orkidé! Eller åtminstone idé att marknadsföra dendrobium extrakt och sedan påstå att den verksamma effekten kommer från dem dvs orkidéerna. Intressant men knappast unikt, däremot är det en sakligt relevant linje som hållit på länge, tidigare var det alla upptänkliga varianter på efedrin temat med noradrenalin och adrenalin liknande designer molekyler i tätt följe. En kemisk katt och råtta lek, där självfallet kunden får en oprövad och därmed otestad produkt som inte alls kommer varifrån tillverkaren påstår.

Ungefär som med de så kallade research chemicals som säljs på nätet, de har inte sällan varit starkare än vanliga droger på gram räknat då de är syntetiska varianter på ett bekant tema som inte kunna bli läkemedel för att de har för mycket biverkningar och för lite av de verkningar som eftersökt, i stället som blir nätkunderna testgrisar för nya och kemikaliers vars verkan på lång sikt är okänd. Inte sällan är det dessutom barn och ungdom som köper dessa RC Chemicals, men att det säljs liknande bland Svenskt Kosttillskott i Hälsokost butik / HälsokostButik på nätet anser vi vara högst olämpligt.

Nej, då känns det allt säkrare och bättre att satsa på något som de som växer bäst suger i sig en massa av, bebisar lär suga i sig en massa mjölk har jag hört. För att renodla det hela kan ett protein från mjölk som Whey Protein skulle passa eller kanske är Kaseinprotein bättre åtminstone på kvällen eller vad tycker du?

Ska vi ha Svenskt Kosttillskott med bra kvalitet eller förpackningar som påstår sig innehålla blomextrakter men i själva verket innehåller designer droger?

 

3 Mar 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)